top of page
2212_tiiaforsstrom_byJIRINA_web-1.jpg

Koulutukset ja valmennukset

Seksuaalikasvatus yskii, kaksinaismoralistiset asenteet kurkistelevat yllättävien nurkkien takaa ja sosiaalisen median sensuuri vaikeuttaa tiedon jakamista. Maailman on pullollaan vaiettuja aiheita ja väärää tietoa seksuaalisuudesta. Tai jos muotoilen vähän ronskimmin: meille kaikille on valehdeltu.
 

 

Tilaisuuden mukaisesti

Lieneekö tutkijataustani syytä, että oikean tiedon levittäminen on yksi kutsumuksistani. Koulutan ja luennoin mielelläni mm. seksityöstä & kaupallisesta seksistä, BDSM-teemoista, fetisseistä ja mieltymyksistä, ja seksuaalisuuden haasteista parisuhteissa & monisuhteissa.

 

Räätälöin sisällöt aina tilaajan tarpeiden mukaan. Menetelminä voidaan käyttää luennoimisen ja keskustelun lisäksi erilaisia ryhmätöitä, pariharjoituksia ja elämyksellisyyttä. Vierailen mielelläni paitsi luentosaleissa ja työpaikkojen neukkareissa, myös vaikkapa ystävien saunaviikonlopuissa, polttareiden päihteettömissä osuuksissa ja seksiväline-kotikutsuilla.
 

 

Yksilö- ja parityöskentely
 

Myös yksilö- ja parityöskentelyyn on mahdollista liittää koulutusta ja valmennusta. Tämä voi olla paikallaan esimerkiksi silloin, jos kaipaat konkreettista tukea omaan kehoosi tutustumisessa tai käytännön apua erilaisten lelujen tai apuvälineiden käytössä, tai jos haluat opetella uusia tapoja tuottaa nautintoa kumppanille.

BDSM-aiheisia työpajoja toteutan myös yhdessä kollegani Mikaelin kanssa. Tällaisissa elämyksellisissä työpajoissa Mikael voi opastaa esim. erilaisten välineiden käyttämiseen ja turvalliseen satuttamiseen, ja minä eläydyn kohteen rooliin.

Haluatko tietää lisää? 

Kerron mielelläni lisää koulutuksista ja valmennuksista. Ollaan yhteydessä!

Kiitos viestistäsi!

bottom of page