top of page
Tiia Forsström | Seksuaaliremontti

Seksuaali-
remontti

Rakastan kokonaisuuksien hahmottamista.

 

Seksuaalinen hyvinvointi rakentuu laajasta skaalasta elementtejä: tiedoista ja taidoista, itsetuntemuksesta ja kommunikoinnista, nautinnon mahdollisuuksista, konkreettisista arjen ratkaisuista, turvallisista kohtaamisista. Mihin suuntaan sinä haluaisit kääntää aistillista elämääsi? Mihin kaipaisit apua ja ohjausta?

 

Seksuaaliremontti alkaa tämänhetkisen tilanteen kartoittamisella. Toteutan aloituskeskustelun mielelläni sinun luonasi eli siellä, missä sinun seksuaalisuutesi elää. Tämän keskustelun perusteella suunnittelemme yhdessä, millaisesta yhteisestä matkasta hyötyisit eniten. Aloituskeskustelun kesto on 90 minuuttia ja hinta 160 euroa.

 

Rakastan myös yhteistyötä taitavien ammattilaisten kanssa. Oman repertoaarini lisäksi tuon pöydälle koko joukon muitakin mahdollisuuksia. Tuttavapiiriini on vuosien varrella tarttunut paitsi huikeita seksi- ja erotiikka-alan osaajia, myös esimerkiksi seksipositiivisia käsityöläisiä, valokuvaajia, stailisteja, tapahtumajärjestäjiä ja erilaisia kehon ja mielen hyvinvoinnin ammattilaisia.

 

Ohjaan sinut eteenpäin ja kuljen tarvittaessa mukana.

Haluatko tietää lisää? 

Kerron mielelläni lisää seksuaalisen hyvinvoinnin kartoittamisesta ja kehittämisestä. Ollaan yhteydessä!

Kiitos viestistäsi!

bottom of page